ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Γιάννης Μπέζος: «Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της»

Όλα όσα είπε σε συνέντευξη για τα σημερινά ριάλιτι

Μαρία Σάββα

Σε νέα συνέντευξη ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, μίλησε μεταξύ άλλων για τα ριάλιτι της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά εξέφρασε και την άποψη του για ηθοποιούς που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις, λέγοντας ότι δεν θα δούλευε ποτέ μαζί τους, κάτι που προκάλεσε συζητήσεις στα Μέσα επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα ανάφερε, «Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα έρθει σε μένα. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν».

Όσο για τα ριάλιτι της Ελλάδας, τους έδωσε μια χηδαία ονομασία, σχολιάζοντας ότι, «Το να χώσω κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι και να κάνουν σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, και δήθεν ότι συμπεριφέρονται με έναν τρόπο και ότι βγάζουν τον εαυτό τους, αυτά είναι αστεία πράγματα. Αυτά είναι ένα υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση