ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Γιάννης Μπέζος: ''Αυτοί οι άνθρωποι είναι λίγοι''

Νέες αποστομωτικές δηλώσεις από τον ηθοποιό.

newsroom must

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Happy Day και μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε για τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα γύρο του.

“Πουθενά δεν είμαι γλυκός, είμαι ειλικρινής. Γλυκός δεν είμαι, τουλάχιστον με την έννοια που δίνουμε στην ελληνική τηλεόραση γιατί είναι όλα σαν ζαχαρωτά. Γλυκός δεν είμαι. Τη γλυκύτητα από μέσα μου τη βγάζει όποιος άνθρωπος εγώ επιλέγω να συνομιλήσω και να καταθέσω κάτι από τη σκέψη και το συναίσθημά μου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι λίγοι.

 Δεν είμαι τόσο αυστηρός όσο φαντάζεστε, είμαι πιο πολύ με ορισμένους. Δε χρειάζεται να γλυκαίνουν οι άνθρωποι, χρειάζεται να είναι έντιμοι. Ξέρω πότε θα επιλέξω να συμπεριφερθώ και πως. Οι συμπατριώτες μου που με ακολουθούν τόσα χρόνια και βλέπουν αυτό που τους παρουσιάζω, ξέρουν πάρα πολύ καλά και εκτιμούν αυτό ακριβώς. Ξέρετε και εσείς πολύ καλά που απευθύνεστε και ποιόν καλείται. Παλιότερα ήμουν πιο σκληρός. Δεν έλεγα ποτέ ψέματα. Δε μου αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις. Θα το έχετε καταλάβει”, είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν έρθουν στη παράσταση να βγάλουν μαζί σας φωτογραφία, φιλιά κτλ τι θα κάνετε με εκείνον να αρνείται κατηγορηματικά να απαντήσει λέγοντας ''δεν απαντώ, προσπαθείτε να βγάλετε κάτι πικάντικο, τα έχω χιλιο-απαντήσει αυτά''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση