ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Γιάννης Λιγνάδης: ''Ο αδελφός μου καταξιώθηκε ως καλλιτέχνης, όχι ως άνθρωπος''

''Η διαδικασία της σύλληψης ήταν μια θεατρική πράξη, μια παρωδία για να μην πω κωμωδία.''

newsroom must

Στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" μίλησε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης, αναφερόμενος για πρώτη φορά στην υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού. Στην συνέντευξή του παρομοίασε την αγάπη που του έχει με αυτή που έχει η Αντιγόνη στον Πολυνείκη.

Αρχικά, ο Γιάννης Λιγνάδης ανέφερε, "Προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία και τη νηφαλιότητά μου. Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια που λέμε. (...) Το θέμα της δημοσιότητας δεν με αγγίζει γιατί δεν την παρακολουθώ καν, δεν παρακολουθώ τηλεόραση. (...) Η μητέρα μου βρίσκεται σε μια κλονισμένη κατάσταση υγείας.

Δεν έχει σβήσει ο θαυμασμός μου για τον αδελφό μου σαν καλλιτέχνη. Δεν τον θαυμάζω σαν άνθρωπο. Ο αδελφός μου καταξιώθηκε ως καλλιτέχνης, δεν καταξιώθηκε ως άνθρωπος. Ό,τι και να είναι ο αδελφός μου εγώ έχω την προσωπική μου τοποθέτηση και εν πάση περιπτώσει η αγάπη είναι δεδομένη, υπάρχει, δεν αλλάζει. Είναι σαν την αγάπη της Αντιγόνης για τον αδελφό της, τον Πολυνείκη. Οπωσδήποτε μου λείπει η φυσική του παρουσία" .

Όσον αφορά στην διαδικασία της σύλληψης ανέφερε "ήταν μια θεατρική πράξη, μια παρωδία για να μην πω κωμωδία. Στην πραγματικότητα δεν έγινε σύλληψη. Είχε πάει ο ίδιος στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί διότι είχε μια πληροφορία ότι τον αναζητά η αστυνομία. Ήταν πλαστή πληροφορία. Ήμουν κι εγώ παρών. Τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης. Έφυγε με προστασία γιατί υπήρχε φόβος για την εμπλοκή οργανώσεων στην όλη ιστορία και μετά από κάποιες ώρες εξεδόθη ένταλμα σύλληψης και έγινε το γνωστό σόου με τα αυτοκίνητα και τους αστυνομικούς με τα όπλα και τα κανάλια στη ΓΑΔΑ. Έπρεπε να γίνει το σόου ότι έγινε μια μεγαλειώδης σύλληψη. Η ιστορία ήταν προδιαγεγραμμένη".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση