ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Για δεύτερη φορά πατέρας ο Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη λήψη του νεογέννητου

Το γλυκό στιγμιότυπο που ανήρτησε ο γνωστός σεφ

Δέσποινα Άσπρου

Το πρωί του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και όπως είναι φυσικό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Αναλυτικότερα, η  σύζυγός του σεφ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!» έγραψε, χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση