ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Γι' αυτό τον λόγο όλες οι γυναίκες θα φοράνε μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες

Ομολογουμένως, ήταν μια δύσκολη χρονιά για τις γυναίκες του Hollywood. Ηθοποιοί, παραγωγοί και άλλοι εργαζόμενοι στο χώρο του κινηματογράφου, ένωσαν τα χέρια για να φέρουν στην επιφάνεια τις προσωπικές εμπειρίες τους ως θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, και στάθηκαν ενάντια μεγάλων ονομάτων όπως ο Harvey Weinstein, o Louis C.K., o Dustin Hoffman κ.ά. Τώρα, οι γυναίκες ενώνουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους για να περάσουν ένα μήνυμα στα φετινά βραβεία Golden Globes. 

Σύμφωνα με το US Weekly, στην φετινή απονομή οι γυναίκες θα φορέσουν μαύρα σαν μια μορφή διαδήλωσης κατά τις σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης, και ξεκίνησε από την απόφαση μιας μικρής ομάδας ηθοποιών που αποφάσισαν να φορέσουν μαύρα σαν σύμβολο αλληλεγγύης.

''Το κίνημα εξαπλώθηκε και τώρα όλες οι υποψήφιες γυναίκες, και όχι μόνο, θα συμμετέχουν. Όλοι οι στιλίστες που έκαναν ήδη fittings αλλάζουν τώρα τις αρχικές επιλογές των πελατών τους'' λέει πηγή στο περιοδικό. 

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο ποιες ηθοποιοί θα συμμετέχουν αλλά οι υποψηφιότητες περιλαμβάνουν τις Meryl Streep, Jessica Chastain, Helen Mirren, Emma Stone, Nicole Kidman, Reese Witherspoon κ.ά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση