ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

George Clooney: Ο επόμενος Πρόεδρος της Αμερικής;

Η πολιτική τοποθέτησή του σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC με αφορμή τη νέα του ταινία

newsroom must

Μετά από πολύ καιρό απουσίας του George και της Amal Clooney από τις κοινωνικές εκδηλώσεις του Hollywood, επέστρεψαν με αφορμή τη νέα ταινία του "The Tender Bar".

Εκεί ο ίδιος αναφέρθηκε στη ζωή με την Amal και στον "κουφιοκέφαλο" Donald Trump, ενώ απάντησε επιτέλους στο ερώτημα αν πρόκειται να κατέβει στην πολιτική.

Όπως γίνεται κατανοητό από τα λεγόμενά του, ο πιο γοητευτικός άνδρας του Hollywood εξηγεί πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί θέλει να έχει πραγματικά μια καλή ζωή. Έχοντας βάλει στόχο να μειώσει τον φόρτο εργασίας του, τον οποίο έχει βάλει σε εφαρμογή τον τελευταίο καιρό, επιθυμεί να απολαύσει κάθε λεπτό της ζωής που του απομένει.

Στα 60 του συνειδητοποιεί πως κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά από τη δουλειά, τοποθετώντας τα ως προτεραιότητα πάνω από αυτή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, όσο ακόμα μπορεί να παίζει μπάσκετ, θα αναλαμβάνει λιγότερα πρότζεκτ. "Έκλεισα τα 60 και είχα μία συζήτηση με τη γυναίκα μου και δουλεύαμε πολύ, όπως κάνουμε και οι δύο, και είπα ότι πρέπει να δούμε αυτά ως τα ανέμελα χρόνια μας. Σε 20 χρόνια, θα είμαι 80 και αυτό είναι ένας αληθινός αριθμός. Δεν έχει σημασία πόσο γυμνάζεσαι, τι τρως, είσαι 80 και έτσι είπα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι απολαμβάνουμε και ζούμε αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο πιθανό τρόπο", δήλωσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση