ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Φώτης Γεωργίδης: «Έχασε» την σύζυγό του ο γνωστός ηθοποιός

Δύσκολες ώρες για τον Κύπριο ηθοποιό

Μαρία Σάββα

Ο γνωστός ηθοποιός Φώτης Γεωργίδης έχασε την σύζυγό του Γιούλη Γιαγκοπούλου σε ηλικία 48 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η εν λόγω είδηση έγινε γνωστή μετά από ανάρτηση που έκανε μία φίλη της γράφοντας: «Αγαπημένη μου φίλη αδερφή. Από τα 12 μας μαζί. Στις πελλάρες ,στις χαρές και στις λύπες, στα εύκολα και στα δύσκολα. Και πάντα λέγαμε η μια της άλλης, θα το ξεπεράσουμε κι αυτό. ‘Ο Θεός δίνει στον κάθε άνθρωπο όσα μπορεί να αντέξει’ ,έτσι λένε. Πάλεψες με αυτό το τέρας για ενάμιση χρόνο αλλά δυστυχώς δεν το νίκησες».

«Έφυγες με αξιοπρέπεια και πήρες πολλή αγάπη από όλους τριγύρω σου, που δεν ήταν και λίγοι. Ήσουν αξιαγάπητη, η καρδιά της παρέας ούλλο πελλάρα. Αυτά θα θυμόμαστε και θα λέμε στα μωρά σου», τόνισε.

Να σημειώσουμε πως σε συνέντευξη που παραχώρησε στο παρελθόν ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον γάμο του λέγοντας: «Είμαι 18 χρόνια παντρεμένος. Γάμος είναι να δέχεσαι τον άλλον όπως είναι και να δικαιολογείς τα λάθη του σαν να είναι δικά σου και το αντίθετο… Πολλές φορές ζοριστήκαμε αλλά μετρά η συνεχής προσπάθεια».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση