ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Φήμες θέλουν την Kim στο πλευρό ενός δισεκατομμυριούχου Λονδρέζου

Παρευρέθηκε στο πάρτυ του και πυροδότησε τις φήμες που τους θέλουν μαζί.

newsroom must

Τον τελευταίο καιρό αρκετά δημοσιεύματα θέλουν την Kim , όντας ελεύθερη πλέον, να είναι σε σχέση με γνωστού φήμης επιχειρηματία Λονδρέζο, τον Jamie Reuben, στου οποίου το πάρτυ παρευρέθηκε η ίδια για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, πήγε στην έπαυλη του δισεκατομμυριούχου στο Beverly Hills, τραβώντας για ακόμη μία φορά τα βλέμματα πάνω της με ένα κοντό τοπ και μια μακριά φούστα με ένα μεγάλο σκίσιμο, ένα λουκ που τόνιζε τις διάσημες καμπύλες της.

Ποιος είναι όμως αυτός ο περιβόητος εργένης που κέντρισε το ενδιαφέρον της διάσημης τηλεπερσόνας;

Ο Jamie είναι φίλος της πριγκίπισσας Βεατρίκης και έχει κληρονομήσει μια περιουσία 26 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό Tatler «ένας από τους πιο μυστηριώδεις εργένηδες του Λονδίνου». Ο όμορφος δισεκατομμυριούχος είναι περίπου 30 ετών και είναι ελεύθερος.

Να θυμίσουμε πως και η Kim είναι επίσης δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το Forbes, και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο, μετά από σχεδόν 7 χρόνια γάμου.

Ο Κanye, σύμφωνα με το περιοδικό People, ζήτησε από κοινού νομική και φυσική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους. Η πηγή πρόσθεσε επίσης πως οι διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου τους συνεχίζονται ομαλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση