ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Φιλίππα Καρσερά: Πώς απολαμβάνει να περνά τον χρόνο της στην Λευκωσία

Όσα μάς αποκάλυψε η ίδια.

newsroom must

Με τις εκλογές της Κυριακής να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, τα πρόσωπα τις επικαιρότητας αυτές τις ημέρες είναι αναμφίβολα οι δύο υποψήφιοι προέδροι, Νίκος Χριστοδουλίδης και Ανδρέας Μαυρογιάννης και κατ' επέκταση οι συζύγοι τους, αφού μια εξ αυτών θα είναι σύντομα η Πρώτη Κυρία του νησιού μας. Με αφορμή αυτό, ανατρέξαμε σε προηγούμενη συνέντευξη που έδωσε στο must και στην Εditor-in-chief του must Ειρήνη Χριστοφόρου και θυμηθήκαμε πώς απολαμβάνει να περνάει τον χρόνο του στη Λευκωσία. 

Γεννημένη στην Λεμεσό με τη θαλασσινή αύρα, παραδέχεται πως μπορεί να της λείπει η θάλασσα, αλλά αγαπά την Λευκωσία. "Είναι η πόλη στην οποία γνώρισα τον άντρα μου, μεγαλώνω τα παιδιά μου, απέκτησε νέους φίλους και γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους".

  • Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.

Κληθείσα να σχολιάσει το τι απολαμβάνει να κάνει περισσότερο στη Λευκωσία, η σύζυγος του Νίκου Χριστοδουλίδη, μάς είπε: "Το περπάτημα μου στον Γραμμικό και στην Παλιά Πόλη, ένα σαββατιάτικο καφέ στο κέντρο, να είμαι με τους άλλους γονείς στις κερκίδες του ΓΣΠ για τους αγώνες της Αικατερίνης μου, και στον Αχιλλέα Καϊμακλίου με την μπασκετμπολίστριά μου, τη Δέσποινα. Απολαμβάνω ένα καλό δείπνο με τον Νίκο και καλούς φίλους, μια καλοκαιρινή συναυλία στο Σκαλί ή στη Σχολή Τυφλών και βεβαίως, ένα καλό θέατρο, είτε παιδικό με τη Φοίβη είτε ενηλίκων. Περιμένω τώρα με αγωνία το Φεστιβάλ Λευκωσίας".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Philippa Karsera (@phkarsera)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση