ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Εύα Καϊλή: Επιστρέφει στο Ευρωκοινοβούλιο την επόμενη εβδομάδα

Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της

Μαρία Σάββα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο ΣΚΑΪ, μίλησε για τα επόμενα βήματά της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «μπορεί να εξέρχεται από την κατοικία της, να πηγαίνει με το παιδί της στο πάρκο, να πηγαίνει για ψώνια. (...) Πράγματα που της έχουν λείψει».

Στην συνέχεια ο ίδιος ενημέρωσε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστέψει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να ασκήσει κανονικά τα καθήκοντά της.

Όσο αφορά την απαγόρευση να φύγει από το Βέλγιο, εξήγησε πως δεν είναι κάτι που την ενοχλεί προσθέτοντας ότι «μόνο αν αθωωθεί θα επιστρέψει στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με τον ίδιο η Εύα θα υποβάλει αίτημα «στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να διαπιστωθεί ότι έγινε παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητάς της από τις βελγικές αρχές. Αν ευδοκιμήσει και κρίνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι παραβιάστηκε η ασυλία της, όλες οι πράξεις μέχρι στιγμής ακυρώνονται».

«Η ασυλία δεν θα παραβιάζεται» τόνισε και συμπλήρωσε πως «έχουμε ισχυρά στοιχεία ότι ενώ ασκούσε τα καθήκοντά της, παρακολουθούνταν από τις μυστικές υπηρεσίες του Βελγίου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση