ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Εδώ θα γίνει ο γάμος του Γιώργου Θεοδότου και της Έλις Μισιρλή

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την μαγευτική τοποθεσία

Μαρία Σάββα

Λίγες ώρες πριν τον παραμυθένιο γάμο του Γιώργου Θεοδότου και της Έλις Μισιρλή στο Lake Como στην Ιταλία. Αν και ο συγκεκριμένος γάμος, βάση πληροφοριών μας θα γίνει υπό άκρα μυστικότητα, αρκετοί περιμένουν να δουν έστω και λίγα πλάνα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, το event θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό ξενοδοχείο Villa d'Este, το οποίο βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Κόμο, με αυτό να είναι ένα από τα πιο ρομαντικά locations. Την διακόσμηση ανέλαβε η γνωστή εταιρεία διακόσμησης Fresh Events, η οποία βρίσκεται από τις αρχές της βδομάδας στην τοποθεσία για τις προετοιμασίες του γάμου.

To Villa d'Este περιβάλλεται από ένα μαγευτικό πάρκο 25 στρεμμάτων με αιωνόβια δέντρα, αγάλματα και πολύχρωμα λουλούδια.

Να σημειώσουμε πως χτίστηκε το 1568 ως η θερινή κατοικία του καρδινάλιου Tolomeo Gallio και μετατράπηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο το 1873, αποτελώντας ένα από τους πιο αγαπημένους προορισμούς.

Από το 1873, το Villa d'Este θεωρείται ο κατ' εξοχήν προορισμός για εκδηλώσεις. Τα διαχρονικά του κτίρια, που περιβάλλονται από την ομορφιά της λίμνης Κόμο, είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός κλασικής γοητείας και νεωτερικότητας και ιστορίας. 

Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με φυσικό φως και οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν απαράμιλλη ιδιωτικότητα, κάτι που φυσικά είναι στα κριτήρια του ζευγαριού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση