ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Έτσι θα ήταν οι ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου αν υπήρχε photoshop στα '60s

Το βίντεο που ετοίμασαν στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1

newsroom must

Μπορεί σήμερα τα φίλτρα και το photoshop να θεωρούνται δεδομένα σε κάθε φωτογραφία που βλέπουμε από τους celebs μέχρι τα κοινά Instagram, όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε έτσι.

Πριν την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας τα «πρόσωπα» που βλέπαμε στην τηλεόραση και τα περιοδικά δεν ήταν επεξεργασμένα και το μόνο εργαλείο που είχαν στα χέρια τους ήταν το μακιγιάζ. Ωστόσο πολλά ονόματα έχουν μείνει στην ιστορία για την ομορφιά τους χωρίς να χρειάζονται την βοήθεια του photoshop η κάποιου φίλτρου για να την αναδείξουν.

Πώς θα ήταν άραγε παλιοί αγαπημένοι μας Έλληνες ηθοποιοί αν ζούσαν σήμερα ή αν το photoshop όπως το ξέρουμε υπήρχε τότε;

Στο ερώτημα αυτό απάντησε ο Νίκος Παρτσώλης ετοιμάζοντας ένα σχετικό βίντεο για την εκπομπή «Πρωινό» του Ant1. Με την βοήθεια της τεχνολογίας και του photoshop έδειξε πώς σπουδαίες γυναίκες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου οι οποίες μεσουρανούσαν στα ‘60s θα έμοιαζαν.

Μεταξύ των ηθοποιών που είδαμε είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη και η Ζωή Λάσκαρη. Πάντως κατά την δική μας άποψη οι αγαπημένες ηθοποιοί είναι υπέροχες όπως ακριβώς είναι και η επεξεργασία δεν τους ταιριάζει καθόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση