ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Έτσι ''κατέκτησε'' τα φετινά MTV VMAs η Rihanna!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Φέτος, τα MTV Video Music Awards γιόρταζαν την καριέρα της Rihanna. Δίνοντάς της το βραβείο Michael Jackson Vanguard για τη συνολική της πορεία στον χώρο της μουσικής, η Rihanna έπρεπε να... ανταποδώσει. Και το έκανε, πανηγυρικά. 

Στη σκηνή ανέβηκε συνολικά πέντε φορές, στις τέσσερις απ' αυτές τραγούδησε medleys με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της συμπεριλαμβανομένου των ''We Found Love'', ''Diamonds'', ''Don't Stop the Music'', ''Rude Boy'' και ''Work'' αλλά και το νέο ενώ την πέμπτη παρέλαβε το βραβείο από, ποιον άλλον, τον Drake.

 Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. 

Κάθε εμφάνισή της είχε διαφορετικό theme. Την βραδιά άνοιξε με τις πιο dance επιτυχίες της, σε ροζ σκηνικό και με pop διάθεση και με τα ''Don't Stop the Music'', ''Only Girl (in the World)'', ''We Found Love'' και ''Where Have You Been''

Στη δεύτερη η ατμόσφαιρα έγινε λίγο πιο dancehall, τραγουδώντας και χορεύοντας ανάμεσα σε δεκάδες χορευτές τα ''Rude Boy'', ''What's My Name'' και ''Work''. 

Στην τρίτη ήταν πιο ''άγρια'', με τα ''Needed Me'', ''Pour it Up'' και ''Bitch Better Have My Money'' ενώ έκλεισε την βραδιά με το τέταρτο και τελευταιο medley που περιλάμβανε τα ''Stay'', ''Diamonds'' και ''Love on the Brain'' και με τη συνοδεία ορχήστρας. 

Ο Drake της παρέδωσε το βραβείο και της είπε, ζωντανά μπροστά σε τόσους θεατές και τηλεθεατές, πως την αγαπά και μας θύμισε για ακόμα μία φορά πόσο πολύ θέλουμε να τους δούμε ξανά μαζί. 

Δείτε τη βράβευσή της αλλά και την εισαγωγή του ράπερ. 

 

Δείτε επίσης: 

Όλα όσα έγιναν στα MTV Video Music Awards 

Τα looks των stars στα MTV VMAs

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
rihanna  |  mtv  |  video music awards  |  vanguard  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση