ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Έτσι έφυγε από την ζωή η Whitney Houston

H Whitney είχε περάσει την εβδομάδα στο LA πριν τα Grammys

H Whitney Houston ήταν γνωστή για την λαμπερή της ομορφιά, την θρυλική φωνή της και τον τρόπο με το οποίο μαγνήτιζε το κοινό με τις εμφανίσεις της.

Μέχρι την ημέρα θανάτου της 8 χρόνια πριν στα 48 της χρόνια που τα ναρκωτικά και το ποτό κατέστρεψαν την φωνή και το σώμα της
Όταν βρέθηκε νεκρή μπρούμυτα στην μπανιέρα της στο Beverly Hilton hotel στο Los Angeles το κορμί της ήταν γεμάτο από ουλές και σημάδια από τραυματισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αυτοψία της έδειξε ότι είχε καρδιακά προβλήματα σε τόσο προχωρημένο επίπεδο που η μία της αρτηρία είχε ήδη κλείσει στο 60%.

H Whitney είχε περάσει την εβδομάδα στο LA πριν τα Grammys αλλά το προηγούμενο βράδυ προκάλεσε ανησυχίες με την ασταθή συμπεριφορά της, την εμφάνισή της και τα τελείως ασυνδύαστα ρούχα της.

Λίγε ώρες πριν πεθάνει, είπε στην βοηθό της ότι ένιωθε τον λαιμό της ξηρό και θα έκανε ένα μπάνιο πριν το pre party των Grammys.
Στις 3:35 το μεσημέρι η βοηθός της την βρήκε νεκρή μέσα στο ζεστό νερό της μπανιέρας που μπορεί να έφτανε και τους 66 βαθμούς δήλωσε η βοηθός της.

Κομμάτια από το δέρμα της πλάτης της είχαν καεί σύμφωνα με την αυτοψία ενώ σημάδι από βελόνα παρατηρήθηκε στο εσωτερικό του αγκώνα την μαζί με σημάδια από την προσθετική στήθους.

Περιέργως βρέθηκε περούκα η οποία ήταν ραμμένη στα δικά της μαλλιά.

Τα δόντια της ωστόσο ήταν σε κακή κατάσταση αφού 11 από τα μπροστινά την δόντια έλειπαν και πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν λόγω της υπερβολικής χρήσης κοκαΐνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση