ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Έρχεται η μεγαλύτερη και πιο επική μάχη του ''Game of Thrones''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H τελευταία σεζόν του '"Game of Thrones'' έρχεται και στα 8 επεισόδια που θα περιλαμβάνει θα δούμε, εκτός των άλλων, την μεγαλύτερη σε διάρκεια μάχη που είδαμε ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ -  Η Emilia Clarke συγκλονίζει με την άγνωστη περιπέτεια υγείας της

Στο τέλος της έβδομης σεζόν οι βασικοί χαρακτήρες αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τη μάχη για τον θρόνο και να επικεντρωθούν στην μάχη τους ενάντια στους White Walkers. Η πολυαναμενόμενη Μάχη του Winterfell, λοιπόν, είναι κάτι που περιμένουμε να δούμε όλοι, οι λεπτομέρειες όμως (όπως όλα άλλωστε σ' αυτή τη σειρά) είναι μυστικές. 

Ωστόσο, στο νέο τεύχος του Entertainment Weekly, διερρευσαν μερικές πληροφορίες που ίσως δώσουν λίγο φως για το τι θα δούμε στην επική μάχη. 

Γυρίστηκε μέσα σε 11 εβδομάδες νυχτερινών γυρισμάτων, σε χαμηλες θερμοκρασίες και με πάνω από 750 ανθρώπους μπροστά και πίσω απο τις κάμερες. Η μαχή θα κρατήσει ένα ολόκληρο επεισόδιο, και θα γίνει έτσι η μεγαλύτερη σε διάρκεια μάχη που είδαμε ποτέ, παίρνοντας τη θέση από το ''Lord of the Rings: The Two Towers'' και την 40λεπτη πολιορκία του Helm's Deep. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Tα νέα teasers του ''Game of Thrones'' και το κρυφό μήνυμα

Spoilers: 
Επιπλέον, έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία πως σε αυτό το επεισόδιο θα εμφανιστεί μεγάλος αριθμός βασικών χαρακτήρων, εκτός φυσικά απ' αυτούς που περιμένουμε (Daenerys, Jon Snow, Tyrion, Arya, Sansa κτλ), με τους Jorah Mormont, Hound, Davos και Samwell Tally να κανουν την εμφανιση τους. Ουσιαστικά, όλοι όσοι βρίσκονταν στο Winterfell ή πήγαιναν σ' αυτό στο τέλος της 7ης σεζόν θα έχουν κάτι να κάνουν με τη μάχη. 

Δες εδώ ξανά το τρέιλερ. 

Η πρεμιέρα του όγδοου κύκλου θα προβληθεί σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική στο Nova Cyprus, την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 4:00π.μ και με ελληνικους υπότιτλους, ενώ θα προβληθεί ξανά στις 15 Απριλίου στις 22:00, στο Novacinema1HD. 

Tι κι αν ήρθε η Άνοιξη, Winter is still coming.  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση