ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Εριέττα Κούρκουλου: «Κατάλαβα ότι οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι, είμαστε παντού»

Η συγκινητική εξομολόγηση της Εριέττας Κούρκουλου με αφορμή τις ενέσεις γονιμότητας.

newsroom must

Η Εριέττα Κούρκουλου, με αφορμή ενέσεις γονιμότητας που της περίσσεψαν και θέλησε να δώσει σε followers της, έκανε μία συγκινητική εξομολόγηση.

Μέσω της ανάρτησης της αναφέρθηκε στον αγώνα που κάνει για να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.
«Από χθες που ανέβασα τις ενέσεις που χαρίζαμε, έχω μείνει άφωνη με τον αριθμό μηνυμάτων υποστήριξης και αγάπης που λαμβάνω! Κατάλαβα ότι οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είναι (είμαστε) παντού… Γι’αυτό όπου δείτε γυναίκα χαμογελάστε της! Ευχηθείτε της καλό Σαββατοκύριακο… κάντε υπομονή στο φανάρι αν αργήσει να ξεκινήσει».

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου
«Ο καθένας από εμάς δίνει έναν αγώνα που δεν ξέρει κανείς. Δώστε αγάπη – είναι δωρεάν και ότι πιο πολύτιμο σε έναν κόσμο στον οποίο συχνά κυριαρχεί το μίσος και η αρνητική ενέργεια. Εγώ προσωπικά δεν έχω νοιώσει πιο πλούσια απ’ότι ένιωσα διαβάζοντας τις ευχές σας!».
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι δίνουν αυτό τον αγώνα. Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες. «Σας αγαπάω όλες και αγαπώ και τους άντρες μας που δεν χάνουν ραντεβού στον γυναικολόγο και κρύβουν το δικό τους άγχος για να σταθούν δυνατοί για εμάς», κατέληξε.

Η υπογονιμότητα είναι ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετά ζευγάρια το οποίο ρίχνει την ψυχολογία και των δύο συντρόφων. Υπολογίζεται ότι 1 στα 6 ζευγάρια έχει κάποια δυσκολία στην σύλληψη παιδιού. Πλέον υπάρχουν μεγαλύτερες ελπίδες προς την απόκτηση παιδιών με διάφορες μεθόδους αναλόγως της περίπτωσης για κάθε ζευγάρι. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση