ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Επιστρέφει ο Johnny Depp στο franchise «Οι Πειρατές της Καραϊβικής»;

Το αίτημα των θαυμαστών του ηθοποιού

Οι θαυμαστές του Johnny Depp θέλουν να τον δουν ξανά στον κεντρικό ρόλο στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό franchise του.

Ενώ συνεχίζεται η δίκη μετά την αγωγή που κατέθεσε ο ηθοποιός για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του, Amber Heard, το αίτημα να επιστρέψει ο Depp στην ταινία «Pirates of the Caribbean 6» επανήλθε στο προσκήνιο.

Το αίτημα στο Change.org είχε αρχικά στόχο τη συγκέντρωση 500.000 υπογραφών, αλλά με την πάροδο του χρόνου το ενδιαφέρον γι αυτό εξασθένησε.Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο το αίτημα «We want him back» (Τον θέλουμε πίσω) έχει συγκεντρώσει χιλιάδες υπογραφές, οι οποίες ανέρχονται πλέον σε 437.600.

Πολλοί από τους σχολιαστές του αιτήματος έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους στον σταρ, γράφοντας: «Ο Τζόνι Ντεπ δεν μπορεί να αντικατασταθεί» και «Ο Johnny αξίζει δικαιοσύνη».

Κατά τη διάρκεια της δίκης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Depp ισχυρίστηκε ότι έχασε τον ρόλο του στην ταινία «Pirates 6» λόγω των κατηγοριών της Heard για κακοποίηση και επίθεση, καθώς και λόγω της συνεχιζόμενης δικαστικής τους διαμάχης. Ο ατζέντης του κατέθεσε ότι επρόκειτο να κερδίσει πάνω από 22 εκατομμύρια δολάρια από την ταινία.

Η Heard καταθέτοντας στη δίκη  μίλησε για τη συμπεριφορά του Depp κατά τη διάρκεια του γάμου τους, κατηγορώντας τον ηθοποιό για κατάχρηση ουσιών, απειλές και συναισθηματική κακοποίηση εναντίον της, καθώς και περιστατικά βίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση