ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Ένταλμα για να ανοίξει το κινητό του Alec Baldwin

Τα στοιχεία που αναζητούν οι Αρχές

newsroom must

Στις 21 Οκτωβρίου ένα τραγικό δυστύχημα έκανε τον γύρο του κόσμου και έγειρε πολλά ερωτηματικά. Ο λόγος για τον μοιραίο πυροβολισμό που δέχτηκε η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins στα γυρίσματα του "Rust" στο Νέο Μεξικό από τον πρωταγωνιστή της ταινίας., Alec Baldwin. Δύο περίπου μήνες μετά και χωρίς να έχουν προκύψει συλλήψεις, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και προσπαθούν να βρουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η Αστυνομία με ένταλμα ζητά να ψάξει το κινητό του 63χρονου ηθοποιού προκειμένου να βρει συζητήσεις που ενδεχομένως να αποκαλύπτουν την αλήθεια και ίσως, να συνδέονται με το τι ακριβώς συνέβη με το όπλο που τελικά είχε αληθινές σφαίρες.

Αυτό που ξαφνιάζει είναι η αρχική άρνηση του ηθοποιού να συνεργαστεί, καθώς και η συζήτηση που είχε με την Hannah Gutierrez-Reed, υπεύθυνη όπλων της παραγωγής, αφού κατά την συνομιλία τους, ο Baldwin ζητούσε μεγαλύτερο όπλο.

Η Hannah Gutierrez-Reed, πάντως, μιλώντας στους ερευνητές της υπόθεσης τονίζει πως έλεγξε πολλές φορές το όπλο που προκάλεσε τον θάνατο της Halyna Hutchins ενώ ανέφερε πως θεωρούσε ανέφικτο ότι κάποιος στο σετ θα έφερνε αληθινά πυρομαχικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Alec Baldwin  |  ταινία  |  The Rust  |  όπλο  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση