ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Ένα άγνωστo, royal ερωτικό τρίγωνο στο επίκεντρο του ''The Crown''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ω ναι, το ''The Crown'' πρόκειται να... αποκαλύψει ένα ερωτικό τρίγωνο που αφορά τον Κάρολο και την Camilla. Αφορά την πριγκίπισσα Άννα και τη σχέση της με τον Andrew Parker Bowles όσο εκείνος έβγαινε με την Camilla, και ενώ την πολιορκούσε ο Κάρολος. 

Yep. 

Τα νέα επεισόδια θα περιλαμβάνουν την Άννα να ερωτεύεται τον στρατηγό Parker Bowles τη δεκαετία των '70s, παρά την σχέση του με την Camilla, που τότε ήταν γνωστή ως Camilla Shand. Τον τότε καιρό, ο Κάρολος έβλεπε σοβαρά τη σχέση του με την Camilla αλλά η οικογένεια του διαφωνούσε. Η Camilla βρισκόταν ήδη σε σοβαρή σχέση με τον Parker-Bowles και η οικογένεια του πρίγκιπα Καρόλου ήθελαν να τον προστατεύσουν. Η μητέρα της βασίλισσας κανόνισε μυστική συνάντηση με την οικογένεια της Camilla έτσι ώστε να κανονίσουν ημερομηνία γάμου για αυτην και τον Andrew. 

Η βασιλική βιογράφος ισχυρίζεται πως η Camilla μπορεί ποτέ να μην ξεκινούσε σχέση με τον Κάρολο, αν ο Parker-Bowles δεν ήταν σε σχέση με την Άννα. 

''Υπάρχει μια χαριτωμένη ιστορία, κατά την οποία η Camilla περπατούσε στο Λονδίνο ένα απόγευμα και είδε το αυτοκίνητο του Andrew παρκαρισμένο έξω από το διαμέρισμα μιας πολύ καλής της φίλης. Του έσκασε τα λάστιχα και έγραψε ένα μήνυμα στο τζάμι με κραγιόν'' λέει η βιογράφος για τη νεαρή Camilla. 

Αφότου χώρισε η Άννα και ο Andrew, η Άννα παντρεύτηκε τον Καπετάνιο Mark Phillips το 1973 και την ίδια χρονιά ο Andrew παντρεύτηκε την Camilla. O γάμος τους κράτησε μέχρι το 1995. Παντρεύτηκε τον Κάρολο το 2005. 

Όλα αυτά θα τα δούμε στη μικρή οθόνη, όταν το ''The Crown'' κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
royals  |  camilla  |  κάρολος  |  the crown  |  netflix  |  ελισάβετ  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X