ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

H αλήθεια πίσω από τον αρραβώνα της Emma Watson

Τι δηλώνει η ίδια;

newsroom must

Η γνωστή ηθοποιός Εmma Watson, βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Leo Robinton όμως τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να έχει αρραβωνιαστεί, τα διαψεύδει αμέσως η ίδια με ένα tweet της στον προσωπικό της λογαριασμό, βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.

Συγκεκριμένα, κάνει λόγο στο Twitter για κατασκευασμένα ψεύδη όσα αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Έδωσε τη δική της απάντηση σε φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει ενωθεί επίσημα, αφού τους εντόπισαν να τρέχουν μαζί πρόσφατα.

“Αγαπημένοι μου φαν, οι φήμες σχετικά με το εάν αρραβωνιάστηκα ή όχι και με το εάν η καριέρα μου βρίσκεται σε βαθύ ύπνο ή όχι, είναι τρόποι για να κερδίσουν κάποιοι clicks κάθε φορά με το εάν αληθεύουν ή όχι. Εάν έχω κάποιο νέο να είστε σίγουροι θα το μοιραστώ μαζί σας.”

Η Emma Watson στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην πανδημία κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα τόνισε: “Στο ενδιάμεσο, παρακαλώ να υποθέτεται πως το ό,τι δεν έχετε νέα από εμένα, σημαίνει πως περνάω ήσυχα τον χρόνο μου μέσα στην πανδημία, όπως ο περισσότερος κόσμος – αποτυγχάνοντας να φτιάξω ψωμί, φροντίζοντας τα αγαπημένα μου πρόσωπα και κάνοντας ό,τι μπορώ για να μη διασπείρω τον ιό που ακόμη επηρεάζει τόσους ανθρώπους ακόμη. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη, ελπίζοντας να είστε καλά και ευτυχισμένοι, όσο μπορεί κανείς σε αυτές τις περίεργες στιγμές. Για ακόμη μία φορά, πολλά ευχαριστώ, σε όλλους όσοι δουλεύουν σκληρά για να μας κρατήσουν ασφαλείς.”

Να θυμίσουμε πωςη  Watson και ο Robinton είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2019 και έχουν εντοπιστεί μαζί κάποιες φορές, ενώ επίσημα παραδέχτηκαν πως είναι ζευγάρι τον Απρίλιο του 2020.

Το ζευγάρι προσέχει πολύ και δεν έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με την ιδιωτική τους ζωή, όμως έχουν εντοπιστεί κάποιες λίγες φορές να τρέχουν μαζί ή να πίνουν καφέ.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση