ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Έμιλυ Γιολίτη: Υποδέχεται την πιο festive περίοδο

Το dinner party που έκανε στο σπίτι της

Μαρία Σάββα

Με τον Νοέμβρη να έρχεται στο τέλος του και πολλά σπίτια να είναι ήδη στολισμένα, η Έμιλυ Γιολίτη μάς έδειξε για ακόμη μια φορά τις απίστευτες ικανότητες διακόσμησης που έχει, καθώς πραγματοποίησε ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο dinner party.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, η γνωστή δικηγόρος και ο σύζυγός της Χρύσανθος Τσουρούλλης, προσκάλεσαν τους φίλους τους για ένα χριστουγεννιάτικο dinner party στην αυλή του σπιτιού τους, από το οποίο μοιράστηκαν αρκετές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis)

Αυτό που μας έκανε περισσότερη εντύπωση από τα στιγμιότυπα που είδαμε ήταν η υπέροχη διακόσμηση των τραπεζιών, στα οποία βρίσκονταν διάφορα χαρακτηριστικά στολίδια όπως, ομοιώματα παπαγάλων, candy, παγώνια και νεράιδες και άλλα πολλά. Ένα αρκετά διαφορετικό χριστουγεννιάτικο décor αλλά εξίσου εντυπωσιακό.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Γιολίτη μας εντυπωσιάζει με το table décor της, καθώς πριν περίπου ένα μήνα πραγματοποίησε ένα Halloween party στο σπίτι της, αποδεικνύοντάς μάς ότι η διακόσμηση είναι μια από τις αγαπημένες της ενασχολήσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση