ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Donald Trump Jr: H ρατσιστική και μισογυνιστική ανάρτηση που έκανε για τη Michelle Obama

«Τρελά επίπεδα ρατσιστικού μισογυνισμού», σχολίασε δημοσιογράφος.

Μαρία Καραμάνου

Η ανάρτηση που έκανε ο Donald Trump Jr. σχετικά με τη Michelle Obama προκάλεσε έντονες αντιδράσεις λόγω του ρατσισμού και της μισογυνίστικης υφής της.

Κατά τη διάρκεια του Super Bowl, ο Trump Jr. δημοσίευσε μια φωτογραφία του πρώην παίκτη των Pittsburgh Steelers, Λεβόν Κίρκλαντ, σχολιάζοντας πως βρήκε μια σπάνια κάρτα rookie της Michelle. Η ανάρτησή του περιελάμβανε και ένα σχόλιο που αποδίδει στον εαυτό του το δικαίωμα να κάνει αστεία που θεωρεί πως δεν είναι απόλυτα αστεία.

Η αντίδραση στα social media ήταν αμείλικτη, με πολλούς χρήστες να καταδικάζουν την ανάρτηση ως ρατσιστική και μισογυνιστική. Σχόλια όπως «Τόσο χαμηλά» και «Αηδιαστικά χυδαία συμπεριφορά» αποτελούσαν μόνο μερικά από τα πολλά αρνητικά σχόλια που εμφανίστηκαν.

Η αναφορά σε μια ανυπόστατη θεωρία συνωμοσίας που υποστηρίζει ότι η Michelle Obama είναι τρανς γυναίκα, η οποία κυκλοφορεί στους κύκλους της QAnon, αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της εξάπλωσης ψευδών και συχνά επιβλαβών θεωριών στο διαδίκτυο.

«Τρελά επίπεδα ρατσιστικού μισογυνισμού», στον λογαριασμό του Donald Trump Jr. στο Instagram, έγραψε στα social media ο δημοσιογράφος Άαρον Ρούπαρ.

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση