ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Elon Musk - Eκτόπισε τον Bill Gates από τη δεύτερη θέση στη λίστα των πλουσιότερων του πλανήτη

Μια ανάσα πριν την κορυφή

newsroom must

O Elon Musk αύτη τη χρονιά έκανε μια τρελή πορεία στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους.

Ξεκινώντας από την 35η θέση, ανέβηκε και κατέβηκε πολλές φορές όμως τελικά βρέθηκε στην δεύτερη θέση εκτοπίζοντας τον Bill Gates στην 3η θέση με 127, 7 δις δολάρια.

Η καθαρή αξία του 49χρονου επιχειρηματία αυξήθηκε κατά 7,2 δισεκατομμύρια δολάρια στα 127,9 δισεκατομμύρια δολάρια, λόγω μιας ακόμη αύξησης των μετοχών της Tesla. Ο Musk έχει προσθέσει 100,3 δισεκατομμύρια δολάρια στην καθαρή του αξία φέτος, περισσότερα από οποιονδήποτε στην λίστα Bloomberg Billionaires Index, μια κατάταξη των 500 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο.

Περίπου τα τρία τέταρτα της καθαρής αξίας του αποτελούνται από μετοχές της Tesla ενώ σύντομα πρόκειται να αυξήσει και άλλο την περιουσία του αφού η χρηματιστηριακή αξία της Tesla πλησιάζει τα 500 δισ. δολάρια και πρόκειται να συμπεριληφθεί στον δείκτη S&P 500.
Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά στα 8 χρόνια της ιστορίας του Index όπου ο Bill Gates βρέθηκε κάτω από την δεύτερη θέση. Για χρόνια βρισκόταν στην πρώτη θέση μέχρι που ο ιδρυτής του Amazon Jeff Bezos to 2017 κατάφερε να τον ξεπεράσει. Από την άλλη η περιουσία του Gates θα ήταν μεγαλύτερη αν δεν έδινε τόσα πολλά σε φιλανθρωπίες.

Όσον αφορά τον Musk προς το παρών κοιτάζει την πλάτη του Bezos ο οποίος βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση με περιουσία 182 δισ. δολαρίων.

Με πληροφορίες από detroitnews

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση