ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Elon Musk: Γιατί η μητέρα του κοιμάται στο γκαράζ όταν τον επισκέπτεται;

Οι απρόσμενες αποκαλύψεις που έκανε η Maye για τον γιο της

Σε μερικές απρόσμενες και συνταρακτικές αποκαλύψεις προχώρησε η μητέρα του Elon Musk, σε συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό «Times».

Σύμφωνα με την ίδια αυτή την στιγμή δεν έχει καν σπίτι κι ας είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη. Συγκεκριμένα η μητέρα του, δήλωσε πως «δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα υλικά αγαθά», γι’ αυτό και προτιμά να απολαμβάνει τη διαμονή σε φίλους του, παρά να έχει δικό του σπίτι. Η Maye, προχώρησε και σε άλλες λεπτομέρειες, τονίζοντας πως είναι αναγκασμένη να να κοιμάται στο γκαράζ «Δεν μπορείς να έχεις ένα φανταχτερό σπίτι κοντά σε ένα εργοτάξιο πυραύλων».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός ότι ο γιος της έστειλε ομάδα ανθρώπων στον Άρη «Πρέπει να προετοιμάζεσαι και να μένεις απομονωμένη για έξι περίπου μήνες. Δεν με ελκύει αυτή η ιδέα. Αλλά αν τα παιδιά μου θέλουν να το κάνω, τότε θα το κάνω». Αναφέρθηκε επίσης και στα χρόνια που αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες μετά το διαζύγιο με τον πρώην σύντροφο της και πατέρα του Musk. «Για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον χωρισμό μου, είχα έναν πόνο στο στομάχι μου. Φοβόμουν τόσο πολύ πως δε θα μπορούσα να θρέψω τα παιδιά μου»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Elon Musk  |  Maye Musk  |  celebs  |  showbiz  |  gossip  |  lifestyle

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση