ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Ellen Page: ''Είμαι τρανσέξουαλ και το όνομά μου είναι Elliot''

Η ανάρτηση της στα social media

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η υποψήφια για Oscar ηθοποιός Ellen Page κατάφερε με μια ανάρτησή της στο Twitter και στο Instagram πρώτα να μας σοκάρει και μετά να μας συγκινήσει. Παρόλο που στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως είναι ομοφυλόφιλη, με μια φωτογραφία με κείμενο, αποκάλυψε πως είναι τρανσέξουαλ και το όνομα της / του πλέον είναι Elliot.

Ο Elliot Page, λοιπόν, μετά την αποκάλυψή της ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα της και συνέχισε ζητώντας την στήριξη του κόσμου:

''Γεια σας φίλοι μου, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι τρανς, η αντωνυμία που με χαρακτηρίζει είναι αυτός και το όνομά μου Eliot. Νιώθω τυχερός που έχω τη δυνατότητα να το δηλώσω αλλά και που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στη ζωή μου.

Αισθάνομαι απίστευτη ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που με υποστήριξαν στο ταξίδι μου. Δεν μπορώ να εξηγήσω το πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον αποδέχεσαι έτσι όπως είναι. Οι άνθρωποι στην trans κοινότητα με έχουν εμπνεύσει. Σας ευχαριστώ για το θάρρος, τη γενναιοδωρία και την αδιάκοπη προσπάθεια να κάνετε τον κόσμο πιο συμπονετικό και ανοιχτό. Θα προσφέρω ό, τι μπορώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ για μια πιο στοργική και ισότιμη κοινωνία''

Αυτό τον καιρό ο Page πρωταγωνιστεί στο ''The Umbrella Academy'' του Netflix που πλέον έχει πάρει πράσινο φως για τρίτη σεζόν. Στο ενεργητικό του έχει μια ερμηνεία στο ''Juno'' που ήταν υπόψηφια για Oscar, συμμετοχές στις ταινίες ''X-Men'' ως Kitty και πολλά άλλα. 

Δείτε την ανάρτησή της. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elliotpage

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ellen page  |  elliot page  |  the umbrella academy  |  netflix  |  instagram  |  viral  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση