ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: faux leather pencil φούστα, ζιβάγκο και kitty heels
 

Ελένη Μενεγάκη: Ο φόβος των παιδιών της για την μεγάλη κακοκαιρία

Που πλήττει την Ελλάδα.

newsroom must

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε στην εκπομπή της την αγωνία που είχαν τα παιδιά της κατά τη διάρκεια της χθεσινής κακοκαιρίας στην Ελλάδα.

Όπως είπε συγκεκριμένα στους συνεργάτες της, με το που γύρισε σπίτι όλοι έπεσαν πάνω της να της παραπονεθούν που λόγω κακοκαιρίας δε λειτουργεί το wi-fi.

Στην αρχή, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, παρουσίασαν ως πρόβλημα, το ότι δεν θα μπορούν να κάνουν την επόμενη ημέρα μάθημα μέσω τηλεκπαίδευσης, αλλά ούτε και να παίξουν online ή να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Να ρωτήσω κάτι που δε το ξέρω γιατί τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας, κάνανε σήμερα μάθημα μέσω wi-fi; Τα δικά μου κάνανε. Το λέω γιατί πήγα χθες σπίτι και με πιάσανε όλοι. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι ότι δεν έχουμε wi-fi. Ε, καλά λέω και εγώ τι έγινε, “πως αύριο θα πρέπει να κάνουμε μάθημα από το internet” μου λένε. Εντάξει λέω ρε παιδιά, μέχρι αύριο θα δούμε. Όχι μου λένε, δε λειτουργεί τίποτα. Αφού όλα λειτουργούν στο σπίτι λέω και εγώ αλλά μου είπαν ότι δε λειτουργεί τίποτα με wi-fi, δε μιλάμε με τους φίλους μας, δεν παίζει το netflix… Είπα και εγώ τέτοια αγωνία για το wi-fi και το μάθημα…».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση