ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Ελένη Μενεγάκη: Ανοίχτηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας για ένα θέμα καρδιολογικών εξετάσεων στην εκπομπή της και σχολιάζοντας το πόσο συχνά πρέπει να τις κάνουμε, αναφέρθηκε και στην περίοδο που είχε νοσήσει από κορωνοϊό, θέλοντας να μοιραστεί με τους τηλεθεατές όλες τις λεπτομέρειες.

Η ίδια ξεκίνησε λέγοντας: «Αν ένα πράγμα μας έμεινε από την πανδημία του κορωνϊού, σαν απόηχος, είναι ότι καλό είναι να έχουμε μία γενική εικόνα του οργανισμού μας, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι κάποιοι άνθρωποι –κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας- αντιμετώπισαν προβλήματα που χτύπησαν σε κάποια όργανα του σώματός τους.

Εγώ έχω ακούσει θέματα που αφορούν στον πνεύμονα. Τελευταία, άκουσα και το κομμάτι της καρδιάς. Έχει πάει ποτέ κανείς σε καρδιολόγο να κοιτάξει την καρδιά του; Κι αν το θέμα της πανδημίας της covid επηρεάζει κι αυτό; Υπάρχουν εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε;»

Τελειώνοντας, πρόσθεσε: «Ας πούμε εγώ, έχω περάσει μία φορά covid. Το ξέρω γιατί όλοι εδώ μέσα παρακολουθούμαστε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας. Δεν θα μπορούσε να μου ξεφύγει. Μία φορά αρρώστησα κι ήταν καλοκαίρι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση