ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Έλενα Παπαρίζου για Σοφία Μουτίδου: “Δε μπορούμε να λέμε ένα σωρό μπούρδες”

Σάλος από το τελευταίο της βίντεο για τους ομοφυλόφιλους.

newsroom must

Λίγο μετά από το βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της η Σοφία Μουτίδου και το οποίο έφερε ως τίτλο «Ομοφυλόφιλοι άνδρες, η σειρά σας παιδιά» προκλήθηκε μεγάλος σάλος στα κοινωνικά και όχι μόνο δίκτυα. Στο βίντεο, η ίδια υποστηρίζει πως μιλάει με χιουμοριστικό τρόπο για τις επιθυμίες ενός gay άνδρα στο κρεβάτι.

Πιο συγκεκριμένα, την ακούμε να λέει: «Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν. Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο πατέρας του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον.

Η Έλενα Παπαρίζου εξέφρασε την άποψή της και τάχθηκε με έντονο τρόπο κατά όσων είπε σχετικά με τους ομοφυλόφιλους. Συγκεκριμένα, είπε: “Σε ξένο σώμα δεν κουμπώνει η αγάπη, αγάπη μου. Δεν θα ασχοληθώ. Αυτοί που ξέρουν ποια είναι η στάση της ζωής μου και τι θεωρώ για την κοινωνία, ξέρουν πάρα πολύ καλά. Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Πραγματικά είναι περιττά”.

Λίγο παρακάτω, και θέλοντας να κλείσει το θέμα, πρόσθεσε: “Έχουν αλλάξει οι εποχές και πρέπει και εμείς όσο μεγαλώνουμε να ακολουθούμε και τη νεολαία γιατί, αν δεν το κάνουμε αυτό, θα χάσουμε τα παιδιά μας. Πρέπει να ζούμε μέσα στην κοινωνία, δεν μπορούμε να είμαστε εκτός και να λέμε ένα σωρό μπούρδες”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση