ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Εκτός Λευκού Οίκου τα σκυλιά του Joe Biden

Το ένα δάγκωσε φρουρό ασφαλείας.

Σαράντης Μαριεττής

Ο Joe Biden μετά την ανάδειξη του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, μεταφέρθηκε στον Λευκό Οίκο μαζί με την οικογένεια του και τα δύο γερμανικά ποιμενικά τους.

Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά συνέβη ένα μοιραίο συμβάν που ανάγκασε τον Πρόεδρο της Αμερικής να στείλει πίσω στο σπίτι του, στο Ουίλμιγκτον, τα δύο σκυλιά.

Ο Μέιτζορ, 3 ετών, ο νεαρότερος από τους δύο γερμανικούς ποιμενικούς του προεδρικού ζεύγους, έδειξε επιθετική συμπεριφορά, γαβγίζοντας, ορμώντας, κάνοντας άλματα και πέφτοντας πάνω σε μέλη του προσωπικού και της φρουράς του Λευκού Οίκου, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν τα δύο λυκόσκυλα θα επιστρέψουν στην προεδρία ή όχι. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που είχε παραχωρήσει τον περασμένο μήνα, η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν είχε παραδεχτεί πως την απασχολούσε αρκετά η ομαλή εγκατάσταση των δύο λυκόσκυλων στο νέο τους σπίτι.

«Πρέπει να παίρνουν το ασανσέρ, που δεν το έχουν συνηθίσει, και πρέπει να βγαίνουν στην πρασινάδα στο νότιο τμήμα του Λευκού Οίκου, όπου τους βλέπει πολύς κόσμος. Μου έχει γίνει εμμονή να εγκατασταθούν και να είναι ήρεμοι», είχε πει στο NBC.

Δείτε την ανάρτηση με τη πρώτη εγκατάσταση των σκύλων στο Λευκό Οίκο παρακάτω:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση