ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Είναι επίσημο: Ο Justin Timberlake στο Super Bowl 2018!

Στo ημίχρονο του Super Bowl κάθε χρόνο εμφανίζεται ένας γνωστός τραγουδιστής και ανά τα χρόνια είδαμε ονόματα όπως ο Michael Jackson, η Beyonce, η Madonna κ.ά. 

Πολλά ονόματα ακούστηκαν και πολλά ειπώθηκαν για το ημίχρονο του Super Bowl 2018, μέχρι που τα portals ανακοινωσαν ανεπίσημα το όνομα του Justin Timberlake. Τώρα, ο ίδιος παίρνει θέση και επιβεβαιώνει πως αυτός θα μας ψυχαγωγήσει στο επόμενο Halftime show.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω ενός χιουμοριστικού βίντεο και τη βοήθεια του παρουσιαστή Jimmy Fallon που τον ρωτά ''Έχεις χρόνο;'' με εκείνον να απαντά ''Έχω ημίχρονο'', παίζοντας με τον τρόπο που προφέρονται οι λέξεις. 

Η εμφάνιση του Timberlake στο ημιχρονο του Super Bowl έρχεται 14 χρόνια μετά το θρυλικο περιστατικό με την Janet Jackson, όπου της τράβηξε το ρούχο αποκαλύπτοντας το στήθος της σε εκατομμύρια θεατές και τηλεθεατές. Ο σάλος που προκλήθηκε κατέληξε στον αποκλεισμο των δύο από το Super Bowl, μέχρι πρόσφατα. Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω εκεινου του περιστατικού, το παιχνίδι προβάλλεται από τότε με μερικά λεπτα καθυστέρηση. 

Όπως και η Lady Gaga το 2017, ο Timberlake βρίσκεται στο στούντιο και, μάλλον, θα παρουσιάσει κάτι καινούργιο μαζί με τις παλιές του επιτυχίες. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα στις 4 Φεβρυαρίου. 

Δείτε το βίντεο. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση