ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Ειδικός στην γλώσσα του σώματος τονίζει ότι η Amber Heard «χειραγωγεί» το δικαστήριο

«Η κατεύθυνση του βλέμματος και της ομιλίας της είναι πολύ σημαντική»

Ζωή Τουτουντζίδου

Ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα η δίκη ανάμεσα στους πρώην συντρόφους και ηθοποιούς Johnny Depp και Amber Heard, με την κατηγορούμενη να καταθέτει τελευταία στο δικαστήριο ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον Depp τις πρώτες εβδομάδες του γάμου τους.

Διαβάστε εδώ: Amber Heard: Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τον βιασμό της από τον Johnny Depp

Πολλά γράφτηκαν σχετικά με την κατάθεση της, τόσο όσον αφορά το περιεχόμενο όσο και για την περιγραφικότητα της ηθοποιού στα όσα ισχυρίστηκε.

Σύμφωνα με την ψυχολόγο που ειδικεύεται στην γλώσσας του σώματος, Judi james και ασχολείται ενεργά με την δίκη, στάση της Heard κάθε άλλο παρά ένα «θύμα» δείχνει.

«Η κατεύθυνση του βλέμματος και της ομιλίας της είναι πολύ σημαντική. Το ότι χαμογέλασε στους ενόρκους ήταν για να έρθει κοντά τους και να προκαλέσει μια συμπάθεια», δήλωσε αρχικά η ειδικός και συμπλήρωσε «Είναι πολύ συνηθισμένο να προσπαθεί κανείς να απευθυνθεί άμεσα στην επιτροπή, στις ΗΠΑ, όμως η Amber φαίνεται να προσπαθεί να δημιουργήσει προσωπικές συνδέσεις με τα μέλη της επιτροπής, ξεκινώντας με χαμόγελα. Πρώτα χαμογελάει προς την κατεύθυνση του δικαστή κι αμέσως, γυρνάει το κεφάλι της προς την επιτροπή, δείχνοντας διαθέσιμη να απαντήσει σε κάθε τους ερώτηση. Η επιτροπή βλέπει τα μάτια της. Τα μάτια θεωρούνται ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος σε ένα δικαστήριο, όσον αφορά τα εσωτερικά συναισθήματα», εξήγησε. «Τείνουμε να εμπιστευόμαστε περισσότερο τους ανθρώπους, όταν μπορούμε να δούμε τις εκφράσεις των ματιών τους. Οπότε, προσπαθεί έτσι να δείξει ότι δεν έχει τίποτα απολύτως να κρύψει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση