ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Δύσκολες ώρες για τους Sussexes: Θρηνούν μέλος της οικογένειάς τους

Έφυγε από την ζωή ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

newsroom must

Λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίησης της αποβολής που είχε η Meghan Markle και σαφώς, της αναβίωσης του γεγονότος που ήρθαν ως επακόλουθο εξαιτίας των συζητήσεων που ακολούθησαν, η πρώην βασιλική οικογένεια βιώνει μια ακόμη απώλεια. Όπως έγινε γνωστό, η νονά του πρίγκιπα Harry, η Lady Celia Vestey, έφυγε από την ζωή το Σάββατο 28 Νοεμβρίου σε ηλικία 71 ετών.

Ο θάνατος της Lady Celia Vestey, της γυναίκας που επέλεξαν η Diana και ο πρίγκιπας Κάρολος ως μια από τους έξι νονούς του πρίγκιπα Harry, ανακοινώθηκε στην Telegraph με μια δήλωση, που έγραφε: «Celia Elizabeth SRN BA. Πέθανε ξαφνικά, αλλά ειρηνικά, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, σε ηλικία 71 ετών. Λατρευτή σύζυγος του Sam. Πολύ αγαπημένη μητέρα του William, του Arthur και της Mary και αγαπημένη γιαγιά τη Ella, της Frankie, του Sam και της Cosima. Η κηδεία θα είναι Ιδιωτική και οικογενειακή. Αργότερα θα γίνει και τελετή στη μνήμη της. Δεχόμαστε λουλούδια από τις οικογένειες, αλλά δωρεές στη μνήμη της Celia είναι ευπρόσδεκτες στο Ebony Horse Club».

Να θυμίσουμε πως η Lady Celia Vestey διατηρούσε άριστες σχέσεις με την βασίλισσα Ελισάβετ και όπως φαίνεται, και με την Meghan Markle.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση