ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Δύσκολες στιγμές για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Πέθανε αυτός που πήγε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ

Μαρία Σάββα

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ο ατζέντης που ίδρυσε την Octagon Europe και βοήθησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει το άλμα από την Α2 στο ΝΒΑ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών.

Όπως ανακοίνωσε η Octagon Europe: «Οι ανώτεροι διευθυντές και όλο το δίκτυο της Octagon Europe είναι συντετριμμένοι που μας πληροφορούν ότι ο αγαπημένος μας φίλος, συνεργάτης, μέντορας, ο ιδρυτής της Octagon Europe Γεώργιος Δημητρόπουλος, δεν είναι πλέον μαζί μας.

Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής μάχης, θρηνούμε την απώλεια ενός ανθρώπου που ήταν μοναδικός, ταλαντούχος, πρωτοπόρος σε αυτό που έκανε και πραγματική έμπνευση για όλους όσους είχαν την τύχη να συναναστραφούν μαζί του. Ορκιζόμαστε να συνεχίσουμε αυτό που αρχικά φαντάστηκε και μετά υλοποίησε με την ίδια αποφασιστικότητα, με βάση τις ίδιες αξίες που έζησε ο Γιώργος. Η αγάπη μας πηγαίνει στην όμορφη γυναίκα του και δύο καταπληκτικά αγόρια με την υπόσχεσή μας ότι η κληρονομιά του θα τιμάται για πάντα. Αντίο, αδελφέ».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Octagon Europe (@octagon_europe)

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος αναδείχθηκε πριν από δύο δεκαετίες ως ένας από τους κορυφαίους παράγοντες, πρώτα στην Ελλάδα και μετά στην Ευρώπη. Ήταν βασικό κομμάτι όσων στήριξαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και έκαναν δυνατή την απίθανη άνοδό του ως αστέρι του ΝΒΑ. Από τους κορυφαίους πελάτες του ήταν ο Θεόδωρος Παπαλουκάς, ο Νίκος Ζήσης και ο Γιώργος Πρίντεζης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση