ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Δυσάρεστα νέα για τον George και την Amal Clooney

Έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα ιδιωτικότητας.

newsroom must

Ο George και η Amal Clooney θα έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα ιδιωτικότητας στην έπαυλή τους αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ένα γειτονικό θέατρο έχει υποβάλει αίτηση για τη μετατροπή του σε κατοικία.

Εάν είναι επιτυχής, το The Mill, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του Clooney, θα μετατραπεί σε ημι-μονοκατοικίες που θα έχουν πρόσβαση να βλέπουν την ιδιοκτησία του ζευγαριού.

Αυτή η εξέλιξη θα αποτελέσει, αναμφίβολα, ένα σοκ για το ζευγάρι, το οποίο βοήθησε το εν λόγω θέατρο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με μια σημαντική δωρεά τον περασμένο Οκτώβριο.

Παρά τη συμβολή του ζευγαριού, το θέατρο εξακολουθεί να αγωνίζεται για την επιβίωσή του και πρόσφατα υπέβαλε αίτηση για άδεια σχεδιασμού για την επίσκεψη των ηθοποιών σε δύο ημι-απομονωμένες κατοικίες, για την παροχή πρόσθετης οικονομικής υποστήριξης στο θέατρο προκειμένου να διασφαλιστεί το μέλλον του.

Σύμφωνα με τη δήλωση προγραμματισμού, «η πανδημία προκάλεσε το θέατρο να κλείσει τις πόρτες του τον Μάρτιο του 2020 – η επιχείρηση βρίσκεται σε δεινή κατάσταση και ήταν στα πρόθυρα του κλεισίματος».

Οι ιθύνοντες που επιθυμούν το χτίσιμο κατοικιών για το θέατρο, αναγνώρισαν ότι είναι ένα πιθανό σημείο προβλημάτων με το Χολιγουντιανό ζευγάρι.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που θα υπάρχει θέα στο σπίτι του Clooney, υπάρχει ήδη μια σχετικά υψηλή και πυκνή έκταση δέντρων στην απέναντι όχθη και ως εκ τούτου δεν προβλέπουμε ότι θα υπάρξει αρνητική επίπτωση είτε για την ιδιωτικότητα είτε για την οπτική ευχέρεια που βιώνουν οι ιδιοκτήτες του Mill House».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση