ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Δικάζεται η Gwyneth Paltrow

Τι ακριβώς έγινε;

Μαρία Σάββα

Η γνωστή ηθοποιός Gwyneth Paltrow, πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο αγωγής εναντίον της για αμέλεια αναφορικά με ατύχημα που προκάλεσε ενώ έκανε σκι το 2016. Το εν λόγω ατύχημα έγινε με τον Terry Sanderson, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός συγκρούστηκε μαζί του ενώ έκανε σκι και σύμφωνα με δηλώσεις του, «τον γκρέμισε και τον χτύπησε δυνατά».

Η καταγγελία αναφέρει ότι η ηθοποιός του προκάλεσε «μόνιμο τραυματισμό στον εγκέφαλο, 4 σπασμένα πλευρά, πόνο, ταλαιπωρία, απώλεια της απόλαυσης της ζωής, συναισθηματική δυσφορία και παραμόρφωση».

Η Paltrow όμως δήλωσε ακριβώς το αντίθετο, λέγοντας ότι ο Sanderson ήταν αυτός που έπεσε πάνω της, προκαλώντας «χτύπημα σε όλο της το σώμα», προσθέτοντας ότι δεν μπορούσε να κάνει σκι για το υπόλοιπο της ημέρας.

Το 2019 στην αρχική του αξίωση ο Sanderson δήλωσε ότι «Η Paltrow σηκώθηκε, γύρισε και έφυγε κάνοντας σκι, αφήνοντας τον ξαπλωμένο στο χιόνι και σοβαρά τραυματισμένο. Ένας εκπαιδευτής σκι στο Deer Valley, που εκπαίδευε την κυρία Paltrow, αλλά δεν είδε τη συντριβή, έκανε σκι, είδε τον τραυματισμένο Sanderson και έφυγε, κατηγορώντας ψευδώς τον Σάντερσον ότι προκάλεσε την σύγκρουση».

«Κανείς που να γνωρίζει τις ενέργειες της κυρίας Paltrow μετά τη σύγκρουση δεν ισχυρίζεται ότι παρατήρησε την Paltrow να ενεργεί απερίσκεπτα», ανέφερε το 2019 ο δικαστής.

Ενώ στην αρχική του αγωγή ο Sanderson ζητούσε από την ηθοποιό 1,3 εκατομμύρια δολάρια, πλέον πλέον ζητά 300.000 δολάρια. Η ίδια όμως απαντά με αγωγή 1 εκατομμυρίου για αποζημίωση και αμοιβή δικηγόρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
celebs  |  δίκη  |  Gwyneth Paltrow  |  news  |  Hollywood  |  sky  |  σκι

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση