ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Δείτε ποια αντικείμενα απαγορεύεται να μπουν στα σπίτια των Kardashians - Jenner

Δέσποινα Άσπρου

Είναι από τις πλέον διάσημες οικογένειες της Αμερικής, με τη ζωή των μελών της να γίνεται πρωτοσέλιδο σχεδόν καθημερινά στον διεθνή Τύπο. Κάθε τους κίνηση: αιτία σχολιασμού!

Η οικογένεια Kardashian – Jenner, που δεν δίστασε να κάνει την καθημερινότητά της reality show, κερδίζοντας όχι απλώς εκατομμύρια δολάρια για κάθε επεισόδιο, αλλά και φήμη που ελάχιστες έχουν, έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας

Οι fans τους γνωρίζουν τα πάντα λοιπόν. Ή τουλάχιστον… έτσι νομίζουν.

Κι αυτό διότι μία αποκαλυπτική λίστα του «The Talko» που αφορά στα μυστικά των σπιτιών των Kim, Khloe και Kourtney Kardashian και Kris, Kendall και Kylie Jenner πραγματικά μας άφησε άφωνες.

Πάει το μυαλό σου ποια είναι τα «απαγορευμένα» αντικείμενα στην αυτοκρατορία της πλουσιότερης οικογένειας του red carpet; Μάλλον όχι. Ούτε και εμάς!

Οι γνωστές λοιπόν τηλεπερσόνες κυριολεκτικά απαγορεύουν την είσοδο ορισμένων πολύ συγκεκριμένων τροφών και αντικειμένων, για διάφορους λόγους. Μερικοί είναι καθαρά για θέματα αισθητικής, μερικοί πιο σοβαροί.

Ορισμένες από τις παραξενιές τους τις βρίσκουμε λογικές για να πούμε την αλήθεια. Άλλες πάλι όχι!

Έφτασε η ώρα να δούμε μερικά από τα αντικείμενα που απαγορεύεται να μπουν στα σπίτια των τηλεπερσόνων!

Καταρχήν στο σπίτι της Kris Jenner δεν θα βρεις το χαρτί τουαλέτας που όλοι έχουμε στο μπάνιο μας… όχι μην πάει το μυαλό σου στο κακό! Απλώς η οικογένεια, αντί για το κλασσικό λευκό, επιλέγει μαύρο. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στα δύο, είναι ότι το μαύρο είναι αρκετά πιο ακριβό.

Την ίδια στιγμή στο σπίτι της Kris δεν πρόκειται να βρεις microwave, αφού η μαμά-τηλεπερσόνα είναι ενάντια σε αυτό.

Στο σπίτι επίσης απουσιάζουν μερικά ποτά και τρόφιμα. Ανάμεσα σε αυτά, είναι η καρύδα – και αυτό επειδή η Khloe είναι αλλεργική, και η σόδα!

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις «παραξενιές των Kardashians – Jenner, δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση