ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Cristiano Ronaldo: Οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης του

«Χρόνια πολλά αγάπη του μπαμπά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Χθες, 12 Νοεμβρίου, για τον Cristiano Ronaldo και την Georgina Rodríguez, η μέρα είναι ξεχωριστή καθώς η αγαπημένη τους κόρη, η Alana, γιόρταζε τα 6 της χρόνια. Ο πορτογάλος superstar αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά του με το ευρύ κοινό μέσω των social media, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην εικόνα, η μικρή Alana εμφανίζεται να έχει τα χέρια της γύρω από τον λαιμό του πατέρα της, ενώ ο Ronaldo, με περηφάνια και αγάπη, κοιτά τη μικρή του κόρη. Το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία ήταν εξίσου γλυκό, με τον Ronaldo να ευχαριστεί την κόρη του με τα εξής λόγια, «Χρόνια πολλά αγάπη του μπαμπά. 6 ετών, ο Θεός να σε ευλογεί πάντα».

Η ανάρτηση αυτή αναδεικνύει την οικογενειακή τους ενότητα και τον θερμότατο δεσμό μεταξύ του Ronaldo και της μικρής Alana, προσφέροντας ένα υπέροχο και προσωπικό κομμάτι από τη ζωή τους στους φαν και τους followers του.

Ο Cristiano Ronaldo έχει πέντε παιδιά και η οικογένειά του παρουσιάζει μια ποικιλία στις συνθέσεις των μελών της. Εκτός από την κοινή τους κόρη, την Alana, ο Cristiano έχει τα δίδυμα Eva και Mateo, τα οποία δεν είναι βιολογικά του παιδιά, αλλά καταγράφονται ως τα παιδιά της σύντροφόύ του, της Georgina Rodríguez. Επιπλέον, έχει δύο ακόμη παιδιά, την πρωτότοκη Cristiano Jr. και την κόρη του από μια προηγούμενη σχέση, την Bella Esmeralda.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση