ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Shawn Mendes: Βρήκε ξανά τον έρωτα μετά την Camila Cabello

Η νέα του σχέση φαίνεται να είναι πρώην διαγωνιζόμενη του «Big Brother».

Μαρία Καραμάνου

Η προσωπική ζωή του Shawn Mendes φαίνεται πως έχει στραφεί σε μια νέα, χαρούμενη φάση, καθώς ο καλλιτέχνης φαίνεται να είναι ερωτευμένος ξανά. Μετά τον οριστικό χωρισμό του από την Camila Cabello, ο Mendes ανακάλυψε τη χαρά του ερωτικού νέου ξεκινήματος με την Charlie Travers.

Η ανάρτηση στο Instagram που ανακοίνωσε τον χωρισμό με τη Cabello έμεινε στο παρελθόν, και τώρα ο Mendes απολαμβάνει τη ζωή στην παραλία με την Travers. Οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν σε τρυφερές στιγμές στο Malibu της Καλιφόρνια, όπου το ζευγάρι απολάμβανε τον ήλιο, έκανε κολύμπι, και αφιέρωνε χρόνο σε διαλογισμό.

Η φωτογραφία αυτή δείχνει τον Mendes σε μια ευτυχισμένη και άνετη στιγμή της ζωής του, αποτυπώνοντας μια νέα αρχή με την Travers. Είναι πάντα ωραίο να βλέπουμε καλλιτέχνες να ανακαλύπτουν τη χαρά του έρωτα και της ευτυχίας μετά από δύσκολες περιόδους στις προσωπικές τους ζωές.

Η Charlie Travers, πρώην διαγωνιζόμενη στο βρετανικό «Big Brother», φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Shawn Mendes. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν αγκαλιά σε ένα εστιατόριο του Δυτικού Hollywood, δίνοντας φως στη νέα τους σχέση.

Η Charlie Travers, 37 ετών, φαίνεται να έχει διαπραγματευτεί μια θέση στην καρδιά του 25χρονου τραγουδιστή, δημιουργώντας τρυφερές στιγμές. Οι παπαράτσι τράβηξαν τις πρώτες φωτογραφίες του νέου ζευγαριού, αφήνοντας τους θαυμαστές να πάρουν μια γεύση από την φρέσκια σχέση του Shawn Mendes με την Charlie Travers.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση