ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Courtney Love: «Ο Johnny Depp μου έσωσε τη ζωή όταν πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση»

Με μια σειρά από εξομολογητικά βίντεο, η τραγουδίστρια δήλωσε πως ο ηθοποιός, Johnny Depp κάποτε της έσωσε τη ζωή

Γιώργος Γκαρακλίδης

Την υποστήριξή της εξέφραση η τραγουδίστρια, Courtney Love στον ηθοποιό, Johnny Depp για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια στη σειρά των βίντεο που δημοσίευσε εξομολογώντας πως κάποτε ο ηθοποιός της είχε σώσει τη ζωή μετά από υπερβολική δόση σε νυχτερινό κέντρο. 

Η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί ξανά στο περιστατικό σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2006 λέγοντας ότι το 1995 βρισκόταν απέναντι από το The Viper Room υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και θέλησε να μπει στο κλαμπ στο οποίο όταν μπήκε, λιποθύμησε. Συνέχισε λέγοντας πως ο ηθοποιός, Johnny Depp της είχε χρησιμοποιήσει την τεχνική της Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνησης, γνωστή και ως ΚΑΡΠΑ και κατ' αυτόν τον τρόπο κατάφερε να της σώσει τη ζωή κι όλα αυτά ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία του άντρα της, Kurt Cobain. 

 «Δεν έχω τίποτα κακό να πω για τον Johnny Depp. Θεωρώ πως είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος κι ένας εξαίρετος ηθοποιός και κάποτε μου έσωσε τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά. 

Βέβαια, από την άλλη πλευρά η Courtney Love εξέφρασε και τη λύπη της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η Amber Heard και είπε μάλιστα πως την καταλαβαίνει διότι υπήρξε κι εκείνη για ένα διάστημα η πιο «μισητή» γυναίκα στον κόσμο.

«Ήμουν η πιο μισητή γυναίκα στην Αμερική. Ήμουν η πιο μισητή γυναίκα στον κόσμο πριν την έξαρση του TikTok και συμπονώ πραγματικά την Amber». 

Τέλος, η ίδια ΄έκανε λόγω και για bullying:

«Όταν χρησιμοποιείς ένα κίνημα για προσωπικό σου όφελος και και εκμεταλλεύεσαι την εποχή, τότε ελπίζω η δικαιοσύνη να αποδοθεί, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Θέλω να δείξω ουδέτερη στήριξη για έναν φίλο και δεν επιθυμώ να κάνω bullying».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση