ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Chrissy Teigen: Αποκάλυψε πως δεν απέβαλε, αλλά έκανε άμβλωση για να σωθεί η ζωή της

«Νιώθω ηλίθια, μου πήρε ένα χρόνο να καταλάβω ότι η αποβολή μου ήταν ''θεραπευτική άμβλωση''»

Δέσποινα Άσπρου

Το γνωστό μοντέλο Chrissy Teigen, που είχε αποκαλύψει δημοσίως  πριν από δύο χρόνια πόσο την πλήγωσε η «αποβολή» που είχε το 2020, δημοσιεύοντας μεταξύ άλλων εικόνες με το νεκρό της μωρό, δήλωσε τώρα ότι αντιλήφθηκε πως στην πραγματικότητα την περίοδο εκείνη υποβλήθηκε σε «θεραπευτική άμβλωση».

Η εγκυμονούσα, σημείωσε σύμφωνα με το The Hollywood Reporter: «Είπα σε όλον τον κόσμο ότι είχα μια αποβολή, όλος ο κόσμος παραδέχτηκε ότι απέβαλα, όλοι οι τίτλοι των εφημερίδων έγραφαν ότι απέβαλα... Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: ήταν άμβλωση. Επρόκειτο για μια άμβλωση για να μου σώσουν τη ζωή», ενώ ξεκαθάρισε ότι το έμβρυο δεν είχε καμία πιθανότητα να επιβιώσει.

Η ίδια πρόσθεσε:  «Αισθάνομαι ηλίθια που χρειάστηκα πάνω από έναν χρόνο για να καταλάβω ότι στην πραγματικότητα ήταν άμβλωση».

Μεταξύ άλλων, η σταρ δήλωσε πως το αντιλήφθηκε χάρη στον σύσυγό της, John Legend, μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να τερματίσει το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση, τον περασμένο Ιούνιο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση