ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Chiara Ferragni: Είναι η νέα Global Ambassador του οίκου BVLGARI

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Αν και μόλις πρόσφατα ανέλαβε ενεργητικό ρόλο στο Δ.Σ της Tod’s η Chiara Ferragni φαίνεται να είναι «ανήσυχο» πνεύμα, καθώς τώρα επιστρέφει ως Global Ambassador του οίκου κοσμημάτων Bvlgari.

Η ίδια, μέσα από τον ρόλο της, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το ευρύ κοινό τις αξίες του οίκου μέσα από την επίδραση που ασκεί στο κοινό που την ακολουθεί, κυρίως στα social media.

Πρόκειται να γίνει σύμβολο της σύγχρονης γυναίκας, ικανής να κατακτήσει τον κόσμο μέσα από την ανεξαρτησία της αλλά και την αυθεντικότητά της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BVLGARI Official (@bulgari)

Σε δήλωσή της για το γεγονός, μέσα από την στενή της σχέση τόσο με το brand όσο και με τον CEO, Jean-Christophe Babin, είπε ότι έχει ως στόχο να προσεγγίσει τους λάτρεις των κοσμημάτων παγκόσμια.

Επίσης, αναφορικά με την επιλογή της, η ίδια είπε ότι αποσκοπεί στο να δημιουργήσει ένα θετικό αντίκτυπο μέσα από την συνεργασία τους. Κάτι που επικύρωσε και ο CEO,λέγοντας «η Chiara αντιπροσωπεύει το αυθεντικό πνεύμα της εταιρείας, που έχει ρίζες στις θετικές αξίες που περιλαμβάνουν τη χαρά, τη δημιουργικότητα, την ομορφιά, την ποιότητα, τη μεγαλοπρέπεια αλλά και τη χάρη και τη γενναιοδωρία».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση