ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φόρεμα με βολάν και cowgirl μπότες σε ροζ χρώμα
 

Cassie κατά Sean Combs: «Απειλές, υπερβολική χρήση ναρκωτικών, κακοποίηση και σεξουαλική δουλεία»

Μαρία Σάββα

Την απόγευμα της Πέμπτης, ο New York Times αναφέρθηκε σε μια αγωγή που κατέθεσε η τραγουδίστρια Cassie στο Ομοσπονδιακό Περιφερειακό Δικαστήριο του Μανχάταν. Σύμφωνα με την αγωγή, υποστηρίζει ότι ο Sean Combs την υπέβαλε σε σωματική και σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η Cassie, πλήρους ονόματος Cassandra Ventura, κατέθεσε τη μήνυση με βάση τον νόμο της Νέας Υόρκης για τους ενήλικες επιζώντες, που επιτρέπει στους κατήγορους να καταθέσουν αγωγές μετά την παραγραφή των αδικημάτων. Η περίοδος κατά την οποία μπορούν να κατατεθούν αυτές οι αγωγές λήγει την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η κακοποίηση ξεκίνησε μετά τη γνωριμία του Combs και της Ventura το 2005, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 37. Η σχέση τους διήρκεσε από το 2007 έως περίπου το 2018. Η αγωγή περιλαμβάνει κατηγορίες όπως «απειλές βίας, υπερβολική χρήση ναρκωτικών, σωματική και ψυχολογική κακοποίηση και σεξουαλική δουλεία».

Επιπλέον, η αγωγή αναφέρει εξαναγκαστικές σεξουαλικές επαφές με άνδρες, τις οποίες ο Combs παρακολουθούσε, κινηματογραφούσε και αυνανιζόταν. Σύμφωνα με τα έγγραφα, το 2018, «κοντά στο τέλος της σχέσης τους, ο κ. Combs εισέβαλε με τη βία στο σπίτι της και τη βίασε». Ο Combs αρνείται όλες τις κατηγορίες.

«Μετά από χρόνια σιωπής και σκότους, είμαι επιτέλους έτοιμη να πω την ιστορία μου και να μιλήσω για λογαριασμό μου και προς όφελος άλλων γυναικών που αντιμετωπίζουν βία και κακοποίηση στις σχέσεις τους», ανέφερε η Ventura σε δήλωσή της. «Με τη λήξη του νόμου της Νέας Υόρκης για τους ενήλικες επιζώντες να πλησιάζει, έγινε σαφές ότι αυτή ήταν μια ευκαιρία να μιλήσω για το τραύμα που βίωσα και από το οποίο θα αναρρώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση