ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Carla Bruni: Αποκαλύπτει τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού

Το μήνυμα της που συγκλονίζει.

Μαρία Καραμάνου

Η Carla Bruni αποκάλυψε στο Instagram ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού πριν από τέσσερα χρόνια το 2019. Στην ανάρτησή της, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου καθόταν μπροστά σε έναν τοίχο με φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές της ζωής της, ενώ ξεφύλλιζε πλακάτ που περιέγραφαν την περιπέτεια που βίωσε κατά τη διάρκεια της θεραπείας της κατά του καρκίνου. Η ανάρτησή της συνοδευόταν από το τραγούδι "Quand c’est?" του Stromae.

Η ίδια δήλωσε πως, «Πριν από τέσσερα χρόνια διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, πέρασα από τη συνήθη διαδικασία για την αντιμετώπιση αυτού του είδους καρκίνου. Ήμουν όμως τυχερή: ο καρκίνος μου δεν ήταν ακόμη επιθετικός. Γιατί ο καρκίνος δεν ήταν επιθετικός; Επειδή κάθε χρόνο, την ίδια ημερομηνία, κάνω μαστογραφία” έγραφε στα πλακάτ της και συνέχισε, “Δεν κάνω αυτήν την ανάρτηση για να σας δώσω λεπτομέρειες για την υγεία μου».

Συνέχισε αναφέροντας πως, «Αυτό με αηδιάζει και δίστασα για πολλή ώρα πριν πω οτιδήποτε. Όχι, κάνω αυτή την ανάρτηση σήμερα για να σας δώσω ένα και μόνο μήνυμα. Αλλά είναι ένα θεμελιώδες μήνυμα για όλες τις γυναίκες που το διαβάζουν αυτό, κάντε κάθε χρόνο μαστογραφία“, εξήγησε η σταρ του τραγουδιού στέλνοντας ηχηρό μήνυμα».

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που αφιερώνεται στην πρόληψη και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού και η Carla Bruni επέλεξε να συμβάλει με τον τρόπο της μέσω της ανάρτησής της στο Instagram.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS