ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Cardi B: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Offset

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 σε μια μυστική τελετή.

Η Cardi B υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της και γνωστό rapper, Offset. Η κατάθεση έγινε στη Georgia και πρόκειται να εξεταστεί στις 4 Νοεμβρίου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 σε μια μυστική τελετή. Όπως είχε δηλώσει μάλιστα και η Cardi B στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξύπνησαν μια μέρα και αποφάσισαν να παντρευτούν χωρίς νυφικό ούτε μακιγιάζ και κανένα δακτυλίδι.

Η κόρη τους, η Kulture, γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2018 - το πρώτο παιδί της Cardi B και το τέταρτο του Offset. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Cardi B ζητά την επιμέλεια και υποστήριξη παιδιών από το Offset.

Μετά τις φήμες για την απιστία του Offset το 2017, η Cardi B είπε: «Όχι, δεν είναι σωστό… Αλλά τι θέλετε να κάνω; Να ξεκινήσω και πάλι για να με εξαπατήσουν ξανά; Αυτό συμβαίνει σε όλους.» Το ζευγάρι έμεινε μαζί, αλλά χωρίστηκε για λίγο τον Δεκέμβριο του 2018, με την Cardi B να λέει: «Τα πράγματα δεν λειτούργησαν μεταξύ μας εδώ και πολύ καιρό… δεν είμαστε πια ερωτευμένοι».

Η Offset ζήτησε δημοσίως συγνώμη, λέγοντας: «Συγνώμη που ράγισα την καρδιά σου, που έσπασα την υπόσχεσή μας, πού έσπασα την υπόσχεση του Θεού που ήμουν εγωιστής και κακός σύζυγος.» Συμφωνήθηκαν τον Ιανουάριο του 2019.

Δεν έχει σχολιάσει κανένας από τους δύο μέχρι στιγμής για το διαζύγιο και την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Cardi B  |  Offset  |  διαζύγιο  |  γάμος  |  κόρη  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση