ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Cara Delevingne: Πήγε σε σεμινάρια αυτοϊκανοποίησης για το νέο της ντοκιμαντέρ

Σύμφωνα με το μοντέλο, τότε ήταν και η στιγμή που συνειδητοποίησε πόσο σεμνότυφη είναι

Η ψυχική υγεία της Cara Delevingne, απασχόλησε έντονα τα μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα, αφού μετά την ανησυχητική εμφάνισή της στο αεροδρόμιο του Los Angeles, είχε εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η Delevingne βρέθηκε στις Κάννες με αφορμή την παρουσίαση του νέου ντοκιμαντέρ στο οποίο συμμετέχει, με τίτλο «Planet Sex», το οποίο θίγει ζητήματα σεξουαλικότητας, μονογαμίας και φύλου.

Στο ντοκιμαντέρ η Cara Delevingne προσπαθεί να βρει τη σεξουαλικότητά της και να ανακαλύψει όλα όσα αισθάνεται γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα, για τους σκοπούς των γυρισμάτων χρειάστηκε να λάβει μέρος και σε σεμινάρια αυτοϊκανοποίησης και όπως αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της, είχε την εντύπωση ότι τα εν λόγω σεμινάρια θα ήταν σε τάξη μαζί με άλλα άτομα και θα είχε ένα τετράδιο στο οποίο θα κρατούσε τις απαραίτητες σημειώσεις.

Όταν, όμως, έφτασε στον χώρο η πιο πάνω εντύπωση άλλαξε αμέσως, καθώς μπήκε σε μια αίθουσα με την «κατάλληλη» ατμόσφαιρα και ένα δερμάτινο ροζ στρώμα γυμναστικής στο πάτωμα. Στη συνέχεια, τα άτομα που βρίσκοντας ήδη μέσα της είπαν: «Βγάλε το εσώρουχό σου. Αυτό είναι το λιπαντικό». Σύμφωνα με το μοντέλο, τότε ήταν και η στιγμή που συνειδητοποίησε πόσο σεμνότυφη είναι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ έχει ήδη πουληθεί σε 90 αγορές σε όλο τον κόσμο και θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου, σε παραγωγή της εταιρείας Fremantle για το Hulu και το BBC.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση