ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Cara Delevingne: Ήμουν ομοφοβική

«Μου αρέσει που είμαι γυναίκα και να ντύνομαι αλλά μου αρέσει να είμαι ένα σκληρό αντράκι».

newsroom must

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προέβη η Cara Delevingne, το γνωστό μοντέλο, στο Goop της Gwyneth Paltrow, μιλώντας για την συμφιλίωση της με την σεξουαλική της ταυτότητα αλλά και τις δυσκολίες που είχε πριν να το αποκαλύψει στον κόσμο.

Η 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο εξηγεί το γεγονός ότι μεγάλωσε σε μια παραδοσιακή οικογένεια λέγοντας «Δεν ήξερα κανέναν που να είναι ομοφυλόφιλος. Δεν ήξερα πως υπήρχε κάτι τέτοιο και νομίσω ότι μεγαλώνοντας δεν είχα καταλάβει ότι ήμουν ομοφοβική. Η ιδέα δύο συντρόφων του ίδιου φύλου ήταν αποκρουστική για μένα. Σκεφτόμουν ‘θεέ μου, ποτέ δεν θα μπορούσα. Είναι αηδιαστικό».

Στην συνέχεια η ίδια μιλά για την αηδία που ένιωθε «Με τη μεγάλη κατάθλιψη και τις σκέψεις για αυτοκτονία που είχα σε στιγμές της ζωής μου γιατί ντρεπόμουν για αυτό. Αλλά τελικά αυτό ήταν το κομμάτι του εαυτού μου που αγαπώ τόσο πολύ και αποδέχομαι».

Συμπληρώνοντας πως στην προσπάθειά της να καταλάβει την σεξουαλικότητά της το μοντέλο συνειδητοποίησε πως επηρέασε και την καριέρα της «Ήμουν τόσο δυστυχισμένη και δεν ακολουθούσα την αλήθεια μου. Έπρεπε να μπω σε ένα κουτάκι –είμαι ένα ανδρόγυνο άτομο. Μου αρέσει που είμαι γυναίκα και να ντύνομαι αλλά μου αρέσει να είμαι ένα σκληρό αντράκι. Νιώθω περισσότερο άνετα στην ρευστότητα του τι είναι να είσαι απλά άνθρωπος και να είσαι ένα ζώο, γιατί αυτό είμαστε. Εμπιστευόμαστε τα ένστικτά μας».

Υπενθυμίζουμε πως στο παρελθόν η Cara ήταν σε σχέση με την Rita Ora, τη Michelle Rodriguez αλλά και τον Harry Styles ενώ η πιο πολυσυζητημένη σχέση της ήταν με την Ashley Benson με την οποία χώρισε το 2020 μετά από δύο χρόνια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση