ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Bruce Willis: Η έκκληση της συζύγου του στα social media

«Σας παρακαλώ μην φωνάζετε στον άντρα μου»

Ζωή Τουτουντζίδου

Η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Frances Heming Willis, πραγματοποίησε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση όπου ζητούσε από τους δημοσιογράφους να είναι διακριτικοί και να μην φωνάζουν το όνομα του ηθοποιού καθώς επιβαρύνουν την πάθηση του και του προκαλούν στρες.

Να θυμίσουμε ότι ο Bruse Willis διαγνώστηκε πέρσι με αφασία η οποία οδήγησε σε άνοια. Τα άτομα που πάσχουν από άνοια συχνά νιώθουν αποδιοργανωμένοι όταν κάποιος καλεί το όνομα τους ή τους ζητάει να μιλήσουν για εκείνους καθώς δεν αναγνωρίζουν εύκολα πρόσωπα ή καταστάσεις.

Με αφορμή λοιπόν ένα πρόσφατο περιστατικό στο οποίο οι φωτογράφοι προσπάθησαν να μιλήσουν στον Willis κατά την έξοδο του από την οικία του, η σύζυγος του ζήτησε από τους φωτογράφους και γενικότερα από τους εργαζόμενους των media, να είναι πιο διακριτικοί στο μέλλον.

«Εάν είστε κάποιος που φροντίζει κάποιον με άνοια, ξέρετε πόσο δύσκολο και αγχωτικό μπορεί να είναι να τον κάνετε να βγει στον κόσμο και να κυκλοφορήσει με ασφάλεια, έστω και για ένα φλιτζάνι καφέ. Είναι σαφές ότι χρειάζεται ακόμη πολλή εκπαίδευση. Αυτό λοιπόν (που λέω) αφορά σε φωτογράφους και εκείνους τους ανθρώπους που προσπαθούν να έχουν αποκλειστικό βίντεο του συζύγου μου. Απλώς κρατήστε μια απόσταση» ανέφερε και πρόσθεσε «Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως τώρα κρατήσετε την απόστασή σας. Σας παρακαλώ μην φωνάζετε στον άντρα μου, για να τον ρωτήσετε πώς είναι. Απλά, παρακαλώ, μην το κάνετε. Δώστε του τον χώρο. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ημέρα να μπορεί να τον μεταφέρει από το Σημείο Α στο Σημείο Β με ασφάλεια».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση