ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Bruce Willis: Ευθύνεται αυτό το ατύχημα για το πρόβλημα της υγείας του;

Το σοβαρό ατύχημα του ηθοποιού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Tears of the Sun»

Ζωή Τουτουντζίδου

Ήταν μόλις εννέα μήνες πριν όταν η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού Bruce Willis ανακοίνωσε την απομάκρυνση του από τον χώρο του θεάματος μετά την διάγνωση του με αφασία, αναρτώντας μια φωτογραφία του στα social media με την εξής λεζάντα «Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες».

Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες δράσης σε όλη της καριέρα του ενώ όπως έγινε γνωστό πρόσφατα είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Tears of the Sun». που κυκλοφόρησε το 2003 που πιθανόν να του προκάλεσε την αφασία σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Γερμανική εφημερίδα Filmstarts δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο με τίτλο «Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Tears of the Sun» θα μπορούσε να ήταν η αιτία της αφασίας», εγείροντας πολλά ερωτήματα σχετικά με την νόσο που ταλαιπωρεί τον ηθοποιό, αποκαλύπτοντας ότι ο Willis χτύπησε στο κεφάλι με ένα βλήμα που πιθανόν να τέλεσε και γενεσιουργός αιτία της νόσου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση