ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Britney Spears: Στα δικαστήρια με τον πατέρα της

Για δαπάνη ύψους 300 χιλιάδων δολαρίων από τον λογαριασμό της.

newsroom must

Η Britney Spears μετά την περιπέτεια που είχε το 2008 και τη διαμονή της σε ψυχιατρική κλινική είχε αφήσει τα περιουσιακά της καθήκοντα στον πατέρα της, ο οποίος δε σεβάστηκε καθόλου το ίδιο του το παιδί.

Όχι μόνο δεν της τα έδωσε πίσω ποτέ, αλλά έκανε δαπάνη ύψους 300 χιλιάδων δολαρίων από το λογαριασμό της. Με λίγα λόγια δεν τα είχε υπό ευθύνη του μέχρι να βγει , αλλά τα ξόδευε για τον ίδιο του τον εαυτό όσο η κόρη του περιθάλπονταν.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι η Britney Spears το περασμένο καλοκαίρι δήλωσε πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει ο πατέρας της στο ρόλο του διαχειριστή της καριέρας και της προσωπικής της ζωής, τον οποίο διατηρούσε επί 12 συναπτά έτη. Για την ακρίβεια, ο Jamie Spears αποσύρθηκε από αυτά τα καθήκοντα που είχε αναλάβει λόγω της εύθραυστης ψυχικής της υγείας το 2019.

Τώρα βγήκαν στη δημοσιότητα αποδείξεις για τα τεράστια χρήματα που ξόδευε από τον λογαριασμό της, γεγονός που θα τους οδηγήσει σύντομα στα δικαστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη να μιλήσει για όλα στην Oprah Winfrey, γεγονός που αποφάσισε βλέποντας το θάρρος και την τόλμη του Harry και της Meghan.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση