ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Brad Pitt: Τα όνειρα, οι εφιάλτες και οι εξαρτήσεις

Η πιο συναισθηματική πλευρά του ηθοποιού και γόη του Χολιγουντιανού κινηματογράφου

Ο Brad Pitt είναι ομολογουμένως και αυταπόδεικτο, ένας από τους ωραιότερους και πιο θρυλικούς ηθοποιούς της γενιάς του στο Hollywood. Υπήρξε γόης και συνεχίζει να είναι με πιο διακριτικούς τόνους, υπήρξε παντρεμένος με τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood και κατείχε εξαιρετικούς ρόλους στις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε. Δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια και μια αιώνια φήμη. Θα έλεγε κανείς πως ο ηθοποιός τα έχει και τα έζησε όλα, ωστόσο ο ίδιος έρχεται να μας διαψεύσει μιλώντας ανοιχτά για τον εαυτό του στο περιοδικό GQ. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Συγκεκριμένα, ο Brad Pitt μίλησε για το γεγονός ότι καταγράφει τα όνειρά του έχοντας στο κομοδίνο του ένα χαρτί κι ένα στυλό και όταν ξυπνάει το πρωί προσπαθεί να θυμηθεί όσα είχε δει ώρες πριν. 

Ο σκηνοθέτης, Quentin Tarantino είπε πως ο Brad Pitt καταγράφει όντως τα όνειρά του μόλις ξυπνήσει το πρωί και πως καταδιώκεται από εφιάλτες καθώς επί πέντε χρόνια έβλεπε ότι κάποιος τον μαχαίρωνε. 

Παράλληλα, ο Brad Pitt δήλωσε πως έκοψε το κάπνισμα και το έκανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Σημαντική ριζική αλλαγή, εκτός του ότι παράτησε το κάπνισα, ήταν και το γεγονός ότι το 2016, όταν η πρώην γυναίκα του, Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ο ίδιος πέρασε ενάμιση χρόνο με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς αποκαλύπτοντας πως η ομάδα με την οποία έτυχε να βρίσκεται, ήταν πολύ ωραία. Οι εξαρτήσεις του ανήκουν πλέον στο παρελθόν. 

Ο ίδιος αποκάλυψε πως πλέον συγκεντρώνεται στην παραγωγή ταινιών και υποστηρίζει παράλληλα ανερχόμενους δημιουργούς. 

Τέλος, δήλωσε πως πάσχει από ελαφριά κατάθλιψη και πως η μουσική είναι μία χαρούμενη διέξοδος για εκείνον μαζί με την ποίηση που του δίνει απαντήσεις και νοήματα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση